tirsdag 13. oktober 2009

På besøk i Luksefjell

Lørdagen etter konkurransen, dro vi som nevnt opp til Luksefjell. Pia, min søster, har vært bosatt der i sommer og høst, og har skrytt veldig av stedet. Vi kom opp i 16-tida. Det ligger 3,5 mil fra Skien. Vi kjørte ett stykke på asfalt, før det etterhvert ble grusveis. Etterhvert var vi helt borte fra all sivilisasjon, uten mobildekning og midt i skogen/fjellet. Artig. Pia har leid leilighet hos en kjent hundekjører, der har hun hatt fin plass til sine egne hunder, og glimrende treningsforhold for flokken. Tore (som hun leier hos) har blant annet vunnet finnmarksløpet og har flere store meritter bak seg. Her er noen av hans hunder. Og på andre siden av huset stod valpene:Mange søte små fjes her:)
Pia sine hunder, stod litt nedenfor, på den tredje siden av huset: Det er 7 stykker totalt, og de har alle hver sine isolerte hundehus. Her titter to av dem frem:Tore, som Pia leier hos, driver også en Villmarksleir. Her kommer det firmaer, brylluper etc. De tilbyr god mat og ulike aktiviteter. Under kommer noen bilder fra leiren. Blant annet er det ett stort indianertelt med skinnfeller til å sitte på og bålplass innvendig.

Det er flere "Cowboy" inspirerte bygninger som inneholder border og stoler til matservering, en flott bar er selvsagt også med. I tillegg til alle bygningene var det lagt opp til ulike aktiviteter, slik som Pil og bue, øksekasting, hinderløype i ulendt terreng med innlagte hengebroer og husker over elva, stor dumphuske, cano padling etc. Kjempe morsomt, og det må jo være ett ypperlig sted å reise til, enten gjennom jobben eller div. julebord, selskaper etc. Her er Robin på vei over elva. Det var bare å klamre seg fast for ikke å dette uti:)


En morsom huske, vi prøvde å komme rundt, men lyktes ikke helt "S"
Her er en av bålplassene ute.
Og dette så ut som en oppstallingsplass for hester:Nok av ting å finne på, og ett flott sted. Neste gang vi kommer, ønsker vi elg biff i Villmarksleiren, Pia ;)











Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar