søndag 2. mai 2010

Ny aketur ned slalombakkene

Her er akegjengen, Robin, Balder og Dina, samt 5 hunder.
I dag var det enda bedre vær enn i går, stekende sol og vindstille. Balder var med og storkoste seg. Jeg, Robin og Balder hadde rattkjelken, det var jo en smule trangt, men vi er jo ikke så store noen av oss! så vi fikk da plass. Robin foran, styrende og bremsende. Balder i midten, halveis på
fanget mitt, slik att han hadde litt utsikt han og. Og jeg bakerst. Dessuten hadde vi med oss tre hunder mer enn i går. Det var Chili sin første aketur, og hun lurte nok en stund på hva vi holdt på med! Lykke var ellevill og måtte holdes i bånd, bjeffende og styrende og hun skulle ha full kontroll på doningen som føyk nedover. Hun skulle nemlig også ha full kontroll på doningen til Velaug og Dina og det ble bare styr frem og tilbake slik att bånd var beste løsning. Laziba var også ny i dag, og hun hoppet og spratt bakerst med ørene flagrende.
I dag hadde vi pakket sekk med mat og kakao, og selvsagt litt kjeks:))
Balder på rattkjelken. Dette var morsomt, og han skulle i hvertfall ikke hjem, han skulle opp på hytta og ake mer, når turen var slutt.
Her er vi kommet ned til midtstasjonen og har pause. Det var godt med baguetter og kakao. Dessuten fikk hundene seg en god hvil og vi litt sol.
To slitne gutter og en hund som nyter solen.

Laziba, like pen som alltid
Fra midtstasjonen og ned fikk Laziba sitte på, og der trivdes hun godt ja.

Den aller siste bakken, helt nede. Her er Velaug, Balder, Dina og Laziba som fikk med seg siste rest av snøen. Underveis på turen i dag fant vi også lua til Dina som hun mistet i går. Ikke lett å stoppe i stor fart og i hvertfall ikke kult å traske oppover for å finne ting som blåser av....men heldigvis fant vi den i dag.

I bånn satt Ken, Roy og Hiff og ventet. De hadde hørt oss, det er jo ikke fritt for att det blir litt hyling og latter. En blanding av spenning og fryd, der man aker nedover. Det er godt vi kan være litt barnslige og da.
Da vi kom ned i dalen, var det bare å få av seg klærne og nyte våren. Der nede var det varmt og deilig. Kjedelig å måtte reise hjem, men det kommer jo flere helger:)) Hundene var godt fornøyde med turen.
Jeg klarte også å få til en aldri så liten treningsøkt med Lykke og Chili i kveld. En flott helg, og vi har virkelig storkost oss.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar