tirsdag 18. mai 2010

17 Mai

Vi har hatt en alletiders 17 mai feiring. Heldigvis holdt været seg og ingen regn. Vi startet dagen tidlig på Eidsvoll. Robin gikk i toget og vi foreldre og søsken fulgte bak. Chili fikk være med i toget, hun startet veldig optimistisk, med sin sedvanlige bjeffing til alt på fire ben. Kan ikke skjønne hvem hun har arvet den bjeffingen av;) Da damen utmerket godt hvet att dette ikke er lov, er det ikke store boffene som kommer! Hun tittet interessant på alle dusker og kjoler som flagret forbi, og var dypt engasjert i toget. Vi møtte på våre gode venner Lisa med familie, kjempe koselig. Vi koste oss i toget og Emma og Balder flagret og heiet. Underveis passerte vi Farmor Ellinor, hun hadde sett Robin lenger fremme i toget. Da vi passerte hadde Ellinor først sett Chili og fant deretter ut at det da måtte være meg som hang i andre enden av båndet! Godt vi har de firebente sier jeg:) Lenger fremme passerte vi Mamma, Rune, Pia (min søster) og min farmor. Vel fremme ved Eidsvoll bygningene, var det taler og underholdning, samt lange køer i is og pølseboder. Så ruslet vi tilbake til bilen, tunga til Chili ble lengre og lengre og det var ikke mye boffing igjen. Tenker det gjorde susen jeg, med alle de inntrykkene "S". Deretter reiste vi alle til skolen til Robin der det var diverse leker, mer is og pølsespising og masse kaker, hm:) Robin føyk rundt og prøvde det meste, det var ikke stort vi så til den karen. For hver lek som ble klart, det være seg potetløp, ballkast etc så fikk han en strek. Med 5 streker på hånda fikk de en kake, pølse eller hamburger. Så det var intens farting mellom leker og kakeboder "S". Da Balder fikk med seg systemet, var den lille karen kjapt med å være med. Han kastet på blikkbokser, gikk potetløp, fisket poser og hadde mye morro. Og det var en stolt kar som stadig telte streker på hånda, og da femte streken endelig var i boks, gikk han målbevisst mot kakeboden og fikk premien sin. He-he, så søt.

Da barn og voksne var godt fornøyd reiste vi videre til Jessheim. Her fikk vi også med oss toget som går kl 16.30. Det er ulike idrettsgrener, svømmeklubber, kor, speidere etc. og tilslutt kom russen. Toget hadde også innslag av grønnrussen fra 1970! morsomt.
Mamma, Rune og Pia reiste videre mot Oslo og videre feiring. Vi andre fikk oss litt mat hos Ellinor, laks, veldig godt:)
fra Venstre, Åse (en venninne av Ellinor), Ken, Robin, min farmor Nanna, Ellinor og Balder.
Hundene venter på sin mat, på hverandaen. Det ble faktisk laks på dem og, heldige hunder:))

Etter maten koste vi oss med kaker og kaffe. Her er det Robin og Oldemor som titter på Salaby, ett nettsted med læringsspill. Her satt de en god stund og spilte spill. Lisa og Tom, Emma og Benjamin og Lisas mor kom innom til kake og kaffe, veldig koselig:)


Balder har fått av seg bunaden og koser seg med kaker. Han fikk seg også en ballong i dag, og det var stas:)

En flott dag med familien og venner:))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar