lørdag 22. mai 2010

første dag på Frya

Chili. Andre beste berner i kl.I.

I år var det Chili sin tur å gjøre det i Lydigheten. Fellesdekken, gikk så der. Vi hadde akkurat kommet, så det var fortsatt mye boffing fra damen, der hun lå! Men vi fikk da 5. Resten av øvelsene gikk veldig bra og av totalt 19 påmeldte ble vi nr. 3. Jeg er kjempe fornøyd med det, hun er jo ikke gamle jenta. Ingen nuller heller, så da ble det også sølvmerket:) Vi var dessuten bare 0,5 poeng unna å bli nr. 2 og klubbmester, og det er jo ergelig. Så tett på. Men det viser jo bare att den unga frøkna faktisk er ganske flink "S". Jeg har aldri hatt en så ung hund, som har klart sølvmerket før, morsomt.

Lykke sin tid i ringen var ikke noe å juble av. Starten var jo veldig bra, og hun knallet til i fri ved foten. Aner ikke hva som skjedde etter det, men da var det slutt på kruttet. Hun apporterte i hvertfall:) Vi får tenke positivt, man kan jo ikke gjøre det bra hver gang, og det var helt klart ikke hennes dag i dag. Litt trist, for Lykke er en drøm å gå lydighet sammen når ting funker. Her er ett bilde fra fri ved foten, helt herlig var hun i den øvelsen. Kanskje var det att jeg var sliten etter å ha gått konkurransen med Chili. Og ikke utsrålte energi. Det har jeg nemlig merket før, og det går igjen på de konkurransene hun ikke gjør det så bra. På Ekeberg klarte jeg å jobbe henne hele veien, og fikk uttelling for det. Kanskje det kan lønne seg å gå med en hund pr. stevne. Vel, det får tiden vise. Kanksje Lykke skal få en liten pause. Vi får sjå.

I morgen har jeg meldt på agility, for nybegynnere med Lykke. Det kan bli spennende. Ungene skal gå barn og hund med hver sine hunder. Dvs. Robin med Cobra og Balder med Chili. Robin vil gjerne også gå i utstillingsringen i veteran med Hiff, hvis han går blir det hans debut i utstillingsringen. Det er vel ikke mange åra før han overtar i både lydighet og utstilling, interessen er i hvertfall så absolutt til stede. så vi gleder oss til dagen i morgen også:))
I dag gikk det kjempe bra for Marianne og Chika, de vant kl.II og ble klubbmester i klasse II. Kjempe bra og vel unt. Dette har du virkelig fortjent Marianne, gratulerer så mye:))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar