søndag 30. mai 2010

Bursdagshelg


Denne helgen har det vært bursdagsfeiring 3 dager til ende! Balder fylte tre år lørdagen, og det startet på fredag i barnehagen. Han fikk flott krone og vi hadde bursdagssamling med bursdagssang, blåsing av ballonger, gjette leker etc. Deretter lagde Malin gode pannekaker med banan i røra, nam det var godt:)
Lørdagen, som var selve dagen, var vi først i bursdagsselskap hos Louise i barnehagen som også fyller tre år.
Her kjører noen av dem tog, kjempe kult:)) Bursdags gutten Balder Sebastian

Robin var også i selskap, han var hos ei i klassen sin som feiret på kaserna på Sessvollmoen. De hadde blant annet vært inne i ett helikopter og testet knapper og spaker, artig.

Kl.15 på lørdagen var det voksen selskap hos oss. Veldig koselig og mange flotte gaver.

Søndag var det barneselskap, med barn fra avdelingen i barnehagen. De storkoste seg og bursdagsbarnet var i hundre:)) kaker, gele, saft og pølser ble fortært innemellom lek og morro.

Her i ett rolig øyeblikk ved maten

Premien Lykke vant på Frya (Vinner Agility Stor, Nykommer) var denne flotte bollen fra Hadeland Glassverk. Den var riktig så stilig i dag, med grønn gele med rosiner og eplebiter, oppi. Godt vi har slike flinke hunder;)

Bursdagsbarnet er storfornøyd med helgen, og dagen ble avsluttet med en tur i skogen i deilig sommerlig temperatur med hunder og barn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar