søndag 24. mai 2009

LP konkurranse 23 og 24 mai, Nordkisa

I helgen har vi fått konkurrert litt Lykke og jeg. Vi startet i klasse I begge dagene. Lørdagen var vi i første fellesdekken og vi var nok litt "sent" ute på lydighets plassen. Lykke har jo som kjent endel energi "S" så til tross for tre kvarters tur på morgenen og en halvtime før ute på Nordkisa, var det tydeligvis ikke nok. Her skulle både det ene og det andre sjekkes ut, så da vi kom inn i første fellesdekk pulje hadde Lykke fortsatt litt mark i rompa og reiste seg. Synd, for resten av økten gikk hun strålende med høye poenger på alle momenter. Men men, da ble det en 9 plass av 14 og nytt forsøk på søndagen.
Søndagen ble det litt lenger morgen tur og litt bedre tid på lydighets plassen. Øvde også på noen fellesdekker utenfor ringen i håp om å "slokke" litt energi. Lisa med Chiquita hadde motsatt problem, her måtte alt gjøres for å spare på energien for å ha litt igjen i konkurransen. Fellesdekken gikk bra til tross for at Lykke og Chiquita lå ved siden av hverandre. Chiquita er tur kompis på Dal. Lykke lå riktignok og snuste og vred seg litt, men det ble da en 7, jippi.
Resten av økten gikk også bra, hun begynner å bli ganske så stabil, men jeg slang inn en dobbel kommando på en av øvelsene og fikk dermed en null. Ingen opprykk i dag heller, men vi endte på 3 plass av 8 stykker, og med rosetten og pokalen i hånda, var jo dagen reddet selv uten opprykk "S". Chiquita gikk veldig bra i dag, og kom på 2 plass, bare usle 2,5 poeng bak vinneren. Kjempe bra, Gratulerer så mye.
Så nå kan jeg nesten ikke vente til neste helg og Fryja. Vi er klare. Men etter helgens konkurranser er jeg helt klar på at Hiff skal få være med på flere konkurranser. Hun er mye mer stabil en Lykke og gjennomfører øvelsene bra. Det eneste med Hiff er alderen, at hun er litt tregere, men det var jaggu mange trege hunder der i dag. Og det ser ikke ut til at de blir trukket så mye på det heller, eierne går bare saktere. Mange som utførte øvelsene sakte, men riktig og fikk bra poenger, og det er jo nettopp slik Hiff er. Dessuten er det litt kjedelig å bare gå med en hund, når man først er der, er det jo artig å gjøre litt. Så heretter blir Hiff også med og Chili fikk sin dose med trening i går kveld, slik at hun etterhvert kan begynne hun og. Tre måneder til nå, så tenker jeg hun er klar nok, i hvertfall til ett bronsemerke:) Er man bitt av basillen så er man bitt av basillen igjen, dette er skikkelig artig altså.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar