torsdag 21. mai 2009

Utstilling på Eidsvoll Bygdetun




Da var nok en aktiv dag over. En strålende dag for vår del. Vasket og fønet hunder til langt på natt i går, var tidlig oppe og kom til utstillingen litt før 10. Deretter var det å finne ut hvor vi skulle. Chili var først i ringen av våre, som valp 4-6 mnd. tispe. Hun endte med 5 plass. Litt høy hale. Flekken ble ikke kommentert, og hun fikk en veldig bra kritikk.
Deretter hadde jeg fått den æren å dømme barn og hund. En morsom oppgave og jeg stortrivdes i ringen med barna. Det var mange barn med. Kjempe gøy, Det ga mersmak:)
Deretter var det Lykke som skulle i ilden, hun fikk 1 AK, og deretter ut uten plassering. Men det morsomste av alt var Hiff. Hiff var klippet og fønet til den store gullmedaljen i går. Hun viste seg bra og fikk rødt. Deretter bar det inn igjen og vi endte som 4 beste med HP. Kjempe bra, dommeren likte henne veldig godt. Hun padlet litt med bena, og endte på 4. Kjempe gøy, så nå er vi klare for Fryja også. Hiff fikk nok godt betalt for alle turene i skog og mark og det var en skikkelig fin kritikk. Og dommeren måtte forsikre seg om at det var riktig at hun var 9 år:)
"9 1/2 år gammel tispe av meget god type og str. Vel proporsjonert hode og godt uttrykk, utm.str. norm.vinklet foran og bak, vel kroppet. god beinstamme til str. beveger seg godt til sin alder, utmerket pels. meget trivelig temp, en meget velholdt veteran" Hp rosetten måtte selvsagt kjøpes og får heders plass ved siden av premien, og jeg er veldig godt fornøyd med dagen i dag.
Og ikke minst gratulerer øvre romerike med flott arrangement, det har virkelig blitt en stor og flott utstilling. Og Gratulerer Elin og Toril med Izzi og Janne med Karmen, skikkelig bra jobbet:) og Gro med Embla. Artig.
I morgen er det en "hvile dag" for oss, før vi skal i ilden både lørdag og søndag i LP.
God helg fra Kennel Lykkegjengen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar