torsdag 31. desember 2009

Godt Nytt År!

Romjula her i huset har vært rolig. Det "selv plukkede treet" kom inn lille juleaften og ble pyntet, det ble ett tre fullt av ting barna har laget. Alt fra engler, filthjerter, nisser, lenker etc. Med bomull som snø, og litt julekuler etc. Kjempe koselig.
Julaften var vi hos mamma, med masse god mat og selfølgelig var nissen innom.
En flott julenisse som kom innom:0)
Deretter kom noen spennende dager med mange nye leker som måtte sjekkes opp "S". Vi er jo vanligvis på hytta, men ikke i år. Jeg ble syk igjen og har vært frem og tilbake mellom lege og legevakt, avhengig av hvem som har vært åpen. Kjedelige greier.

Da jeg kun har vært inne, har Ken stått for alle turene med hundene. Og jeg har ikke vært noe særlig misunnelig! De har fått seg flotte skiturer, gjerne to lange turer hver dag, i deilig snø og flott føre... Ken har mobil med gps, så jeg har vært så "heldig" å få sittet hjemme ved pc'en og sett hvor turen har gått:( De har fått seg mange fine mil på ski, og de har kost seg alle sammen.

Her er de hjemme igjen, etter nok en fin skitur:0)

Da det har vært så kaldt ute har Balder vært inne med meg, men Robin har også fått seg mange fine skiturer, og aketurer med kompiser. Når Robin er med på ski, er det ofte han snørekjører med Lykke, til stor glede for dem begge.

Vi hadde meldt på Chili på romjulsutstillingen i Leto hallen. Ken og Chili tok turen opp. Og tusen takk for hjelpen Toril (Bråthen), for at du kunne stille Chili og passet på henne, mens Ken leverte arbeidsbilen til bilforhandleren. Chili fikk en flott kritikk, men var desverre for hvit for denne dommeren.

Takk for ett flott år som har vært. Vi ser frem til 2010 :0)

Godt Nytt År ønskes dere fra Kennel Lykkegjengen. Cathrine, Ken, Robin og Balder, Hiff, Lykke, Chili og Cobra



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar