lørdag 14. november 2009

Bursdagsselskap hos Pia

I dag, Lørdag, har vi vært hos Pia (min søster) og feiret hennes bursdag. Vi storkoste oss, og hadde en veldig hyggelig dag. Pia bor nå på Hvittingfoss. De hadde også to valpekull, som ble godt sosialisert når vi var der "S". Både jeg og ungene lå vel på gulvet stort sett hele tiden og min favoritt var ei hvit tispe på 5 uker, som også får blå øyne. Det var nesten så det ble med en valp hjem! Hun så ut som en liten isbjørnunge og var bare kjempe søt.Har dere sett noe så nydelig. Og i tillegg hadde hun ett vesen som tilfaller meg veldig. Hm, kanskje ny LP hund... Ja for de var nemlig til salgs.... Ken begynte å drømme om Alpetur igjen, ja for det var der han var sist gang jeg kjøpte valp! Balder hadde alle som favoritt, for alle som kom opp på fanget var nemlig hans,i følge han selv:) Robin ble også valpesyk, og lurte veldig på når vi skulle få valper igjen. Robin har nettopp fått sin først mobil, og selv den måtte vike for valpene. Og utpå kvelden, kom mobilen frem igjen, og ett bilspill ble prøvd, men han satt fortsatt med ett par valper sovende på fanget:) Det rører en hundegal mamma og se "S". Her er vi i kjent positur, når det er valper til stede. Robin har to valper fra det yngste kullet på brystet. Disse bestod av 5 kraftplugger på 3 uker. Balder har en bøllete kar på 5 uker, som måtte prøvesmake litt på håret hans. Kullet hans bestod av 3 stykker, 2 hvite og denne flerfargete karen. Bare så sjarmerende da:) Dette er en skikkelig go`kar, som tar godt for seg i matfatet.

Og når vi snakker om valper, så må jeg Gratulerer F-kullet vårt med ett årsdagen 14 november. Det var Fanta, Steff og Filip, de tre sorte Dvergdachs valpene etter Cobra, som ble født i fjor. Vi gleder oss til å se dere igjen:) Fanta beholdt vi selv, og bor sammen med Toya (datter av Chia), som vi også beholdt fra D-kullet, hos Lisa og Knut. To søte små frøkner, som vi håper blir like flotte og fine som sine foreldre og slekta ellers.


Her har vi fra Venstre: Laziba av LeeArmand, Lykkegjengens Creamy Chia, Lykkegjengens Dolce & Gabbana DeTroya(bak), Lykkegjengens Fanta Fendi og Lykkegjengens Cobra Chanel. Alle, unntatt Cobra, er hunder som vi har beholdt og som bor hos forverter. Cobra bor som kjent hos oss. En flott gjeng.


Til slutt må jeg også nevne Torsdagen. Da hadde Robin kveldskole. De fremførte mange flotte sanger. Og de siste ukene, har de i sløyd timene lagd hver sine knerten'er. De var bare kjempe søte, og var tilsalgs. Vi måtte selvsagt kjøpe Robin sin, og slik ser den ut: Den er bare kjempe søt. I tillegg hadde han malt ett flott bilde, som vi selvsagt også måtte kjøpe inn. Inntektene av salget gikk til ett godt formål, og det var en fin måte å selge barnas kunstverk på.


Ha en god helg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar