søndag 19. juli 2009

Bilder fra dagene på hytta

Og her kommer bildene fra turene jeg fortalte om:
Turen i Ringebufjellet, onsdagen: Robin og Balder koser seg på tur. Toppen i bakgrunnen var målet, og her har vi ikke langt igjen. En flott tur på ett par timer.
Mira og Cobra. Mira (Lazibasin Mira Armani, datter av Laziba og mor til Cobra). Vi passet Mira en uke, og her er mor og datter på steinen.
Lykke har selvsagt på kløv, og tar her en velfortjent hvil. Vi har planer om å gå noen dager i fjellet med telt, så da er det bare å øve:) Lykke er godt vant med kløv, men dette er første turen i år.
Her har vi pause. Gutta nyter en sjokolade bit.


Turen til Hafjelltoppen, torsdagen:Her har vi nådd toppen og vi tar en pause. Fra venstre: Robin og Balder, Chili, Hiff og Lykke. Cobra sitter bak steinen ved siden av Chili.
På toppen møtte vi også sauer. De kom bort og fikk kos.
Her er det full fart fra toppen og ned mot Stolheisen og utsikten. På utsikten starter man ofte når man skal kjøre Downhill på Hafjell. Det er toppen av slalombakkene. Her er vi kommet til stolheisen. Dette er den øverste heisen på Hafjell. Her ser vi Balder og Robin hoppende i sølepytten. Og fra venstre: Chili, Cobra, Hiff og Lykke.


Her er vi tilbake på hytta. To slitne karer, og fire godt fornøyde hunder. Vi var ute ett par timers tid. Bak hytta kan dere se toppen vi gikk til. Ruten er å klatre rett opp fra bilveien bak hytta, fra toppen følger man åskammen mot utsikten. Fra utsikten, skrår man tilbake nedover langs fjellet og tilbake til bilveien bak hytta. Dette er fra bilveien bak hytta. Nederst av fjellet og stien starter ved det hvite skiltet, rett oppover. På vei ned kom vi stien som går inn mot venstre.

Tilbake på hytta. Og så kom regnet. Her ligger fra venstre Hiff, Chili og Lykke, de har samlet seg under taket og sovnet fort. Cobra løp inn og fant senga si og sovnet kjapt hun og.


Tur til Hafjelltoppen, Fredagen:
Vi hadde jo som sagt en intern konkurranse om hvem som kom først opp. Jeg, ungene og hundene gikk den bratteste veien opp, Ken syklet til Pellestova, og syklet langs med åskammen opp mot toppen. Det er ett godt stykke. Robin var først opp, fulgt av meg og Balder. Men Ken kom ikke mange minuttene etter meg og Balder. På vei ned fra toppen. Ken først på sykkel. Robin løper etter. Alle hundene og jeg og Balder bakerst.
Ken og Hiff. Hiff syntes det er artig å løpe etter sykkelen, i hvertfall på fjellet der hun klarer å holde følge "S" Så her venter hun bare på at Ken skal sette utfor.
Hiff tar pause. Her har vi nådd toppen av slalombakken. Stolheisen er rett bak.




Kveldstur til Hafjelltoppen for Ken og Robin og Lykke og Cobra, fredag kveld:
Jeg står ved hytta og har zoomet helt inn, og vi ser Ken og Robin og Lykke på vei oppover. Cobra er også med, men ikke like lett å se henne.

Her har de kommet helt opp. Hiff og Chili var sammen med meg utenfor hytta. Foreløpig holder det med en fjelltur om dagen for de to.
Her sitter Chili i kveldslyset. Vi fikk trent litt, mens vi ventet på fjellklatrerne:)

Hiff lytter etter de som er på tur.

På hytta er det også mye sau. Her er det Chili som fredagskvelden hilser på sauen, gjennom hverandaen.

Og hvem gjemmer seg i gresset? Joda, det er Cobra som er ute sammen med sauen. Og som fortalt før, er det kanskje like greit å gjemme seg for sauen her på Hafjell "S".
På lørdagen ble det også en tur til Hafjelltoppen på oss. Og denne dagen var været såpass fint at vi fikk oss en dukkert i svømmebassenget på Ilsetra, etter turen. Ilsetra ligger 3 min.fra hytta.

Her er det to badstuer på hver side, og en varmestue i midten hvis været blir for kaldt. Kjekt å kunne varme seg litt.























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar