fredag 19. mars 2010

Troya og Fanta i syden

I ett tidligere innlegg på bloggen har jeg skrevet om Troya og Fanta (våre to fôrhunder) som skulle en tur til syden, nærmere bestemt Gran Canaria. Nå har de vært på ferie og kommet hjem igjen. Jeg har fått mange flotte bilder fra turen og de har helt klart kost seg i varmen:0)
Lisa og knut hadde fikset og ordnet før ferieturen til det beste for hundene. De bodde i en leilighet på bakkeplan med gressplen utenfor, og ble de reneste maskotter i nabolaget. Begge damene er jo veldig sosiale og skal helst kose og sitte på fanget, gjerne også hos fremmede.
På flyturen, både ned og opp, fikk begge være med inn i cabinen. De var også så heldige å få lov å komme ut av burene sine. Der gikk de fra fang til fang rundt i hele flyet og sjarmert både liten og stor "S".

Her er det Troya (Lykkegjengens Dolce & Gabbanas DeTroya) som koser seg i senga. Troya er datter av Lykkegjengens Creamy Chia, og nærmer seg to år. Planen er å ha ett kull på henne, forhåpentligvis i løpet av året. Troya er en flott og stødig dame som passer godt på Fanta. Og her er det lille bøllefrø Fanta (Lykkegjengens Fanta Fendi) som koser seg i sofaen. Fanta nærmer seg 1 1/2 år og er datter av Lykkegjengens Cobra Chanel. Med tiden så håper vi på noen søte små fra denne frøkna også. Fanta er en veldig morsom hund med veldig mye personlighet. Hun hopper og spretter rundt og er vel med der det skjer:) De to frøknene koser seg i varme omgivelser
Her er det Troya som sitter og myser litt.
Lisa og hundene på vei inn for å få ormekur til de to frøknene

Disse flyburene var veldig greie og kjekke og fungerte også som senger når de ønsket det i leiligheten på Gran Canaria. Faktisk ble både Troya og Fanta så glade i disse burene etter ferien, att de brukes av og til hjemme også.

Tusen takk til Lisa og Knut for flotte bilder og mange fine historier fra ferieturen deres:0) Troya og Fanta er superheldige som får bo hos dere:0))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar