fredag 5. mars 2010

2009

I dag kom Berner'n (medlemsbladet for NBSK) i postkassa vår. Masse flott lesestoff og fine bilder. Med i bladet var også diverse Mestvinnende lister både i Utstilling og i LP, Aglity og Hopp. Jeg vil gratulerer alle sammen:) Strålende innsats, Marianne og Chika (Vinner Hopp I og Agility stor og nr.2 i Lp kl I)Gro og Embla(Mestvinnende Tispe og nr.2 i Mestvinnende veterantispe), Elin og Toril med Izzi og Coin(nr.2 i Mestvinnende tispe og nr.4 i Mestvinnende veteran hannhund), Janne og Karmen(nr.8 Mestvinnende tispe), Mari Anne og Maia (nr.11 Mestvinnende Tispe) Britt og Siane (nr.6 Mestvinnende veterantispe) Anita og Akela (nr.8 Mestvinnende Veteran tispe) Stine med Even og X'en (nr.2 Mestvinnende veteran hannhund og nr.16 Mestvinnende tispe), Anne Karin og X-it (nr 5 mestvinnende Veteran tispe) og ikke minst Gro med Lina og Ola (Mestvinnende Veterantispe og Mestvinnende hannhund), og selvfølgelig Gratulerer til alle andre som også var med:0)

For oss i Kennel Lykkegjengen ble det også litt å juble for. Hiff ble nr. 7 Mestvinnende LP kl I og hun ble nr. 12 i Mestvinnende eksteriør 2009 Veterantisper. Vi er selvsagt strålende fornøyd med eldstemann i flokken:0)

Hiff. Nr 7 i Mestvinnende LP kl I i 2009 og nr 12 i Mestvinnende eksteriør Veterantisper 2009

Lykke gjorde det også flott. Hun ble nr. 1 Mestvinnende Lp kl.I og samtidig var poengsummen såpass høy att vi ble Mestvinnende uansett klasse. Morsomt. Bak disse poengsummene er det mange fine resultater fra ulike Lp stevner. Det morsomste var nok å vinne kl I og å bli Klubbmester på Fryja 2009. Men det var også gøy å bli nr. 3 på stevne på Alna av 45 påmeldte hunder. Visstnok det største (i antall påmeldte deltagere i kl I) lp stevne som ble arrangert i 2009.



Og da klarte jeg jo målet mitt for 2009:0) Og vi satser selvsagt videre i 2010. Og forhåpentligvis får vi med oss Chili i noen konkurranser også "S".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar