onsdag 12. januar 2011

2011

Godt Nytt år:)

Voldsomt som tiden flyr. Vi har feiret både jul og nytt års aften, siden sist blogg, så nå var det på tide å skrive litt igjen.

Julaften ble tilbrakt hos Pappa på Hundtorp. Kjempe koselig og masse god mat, deilig. Vi var 9 mennesker og 13 hunder! En hunderik familie. Vi hadde som sagt Gucci og Laziba i tilegg til våre fire hjemmeboende, og Pia, min søster hadde med seg sine 7. Pia har trekkhunder, og de bodde ute.

Det var fryktelig kaldt i jula, i hvertfall på Hundtorp. På det kaldeste -30, og det var som om kulda krøyp gjennom veggene. Men vi fyret godt og storkoste oss inne i varmen.
Hundene måtte selvsagt få sine turer, men det var ikke bare vi tobente som satte pris på små turer og innekos i jula:)

Nyttårsaften ble tilbrakt på hytta med farfar. Deilige late dager her også, men vi fikk da våre daglige langrennsturer og noen turer i slalombakken ble det også. Robin er ivrig bruker av storbakkene og Balder i barnebakkene, så her er det en voksen på hvert sted, så får vi henge med så godt det lar seg gjøre:) Morsomt er det. Jeg passer nok best i barnebakkene, med roligere tempo, må jeg nok innrømme, men det er jo begrenset hvor lang tid det tar før Balder også skal i de store løypene, så det er vel snart bare å hive seg uti;)
Søndagen koste vi oss med Mamma og Rune i bakken og avlsuttet med Peppes Pizza. Kjempe koselig:)

Nå er det hverdagen igjen, spetakkelet og Oldemor er levert tilbake og vi gleder oss til vi ser de igjen:))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar