søndag 19. desember 2010

Den siste uken...

Mandag var det Lucia fest i barnehagen. Balder gikk så fint, med lys og glitter:) Etterpå ble det lussekatter, gløgg og saft. En koselig fest:)




Tirsdag: Spetakkelet is back:) Hun har jaggu vokst på de 14 dagene også. Lang og tynn, og frøkna ser veldig så bra ut:) Gucci og Laziba skal være på ferie her i 14 dager. Begge to viste tydelig glede over å få komme "hjem".



Laziba fant plassen sin, og den er sammen med Hiff. De to gamle damene har delt mye opp igjennom de siste 10 årene, og hører helt klart sammen.




Titt tei, her sitter jeg godt. Laziba er blitt 10 år, og blir forhåpentligvis tipp oldemor 3 januar:)





Oldemor og oldebarn leker godt sammen. Laziba storkoser seg med Gucci, og det var veldig riktig å sende Gucci til Laziba. De er veldig like typer, og Gucci er mer lik sin oldemor enn sin mor, spesielt i væremåte. Det er to virrehoder, som stadig er på farten;0))





På onsdag var det Tae Kwondo trening for Robin. Han trener to ganger i uka, og denne onsdagen var det gradering. Robin var kjempe flink og ble premiert med å få hele to grader:)
Her blir han spurt av masteren (i sort dress), mens treneren sitter til venstre (med rødt belte). Robin kunne svarene og hilste når han ble snakket til, og svarte høyt og tydelig. Flinke gutten:0)
Her varmes det opp. Robin og kompisen Ulrik.


Lørdagen: perfekte forhold i skogen, masse snø og vi fikk oss nok en flott skitur. Og denne dagen måtte Chili jobbe. Til tider dro hun både meg og Balder, og hun er i ferd med å bli en flink trekkhund.





Det var masse snø i skogen, og ingen oppkjørte stier, så kjelken med Balder måtte brøyte seg vei:)

Balder var storfornøyd. Skikkelig kult.




Chili trekker:








Lykke fikk trekke Robin litt.

Robin snørekjører med Lykke. Litt snusing må selvsagt til.


Chili trekker meg og Balder. Balder storkoste seg og fort gikk det og.




Etter skituren, ble det en ny tur med alle sammen.
Lang lang rekke. Først går Chili, deretter Lykke, Cobra, Laziba og Gucci. Bak meg går Hiff.
Gucci, Hiff og Laziba var nemlig ikke med på skituren. Det blir altfor tøft for Hiff og Guzzi. Laziba hadde klart det fint, men hun begynner å bli litt stiv i hoften hun også, og høy snø er ikke det enkleste, og alle sammen fikk en times tur før skituren også, så de tre koste seg godt hjemme, mens vi andre gikk ski. De tre som var med på skituren, har så mye energi att de klarer fint tre turer etterhverandre. Av og til lurer jeg på om jeg gjør noe annet enn å gå i skogen;)
Mye morro i snøen. Gucci forsvinner nesten



Endelig tenker Lykke, senga mi. Hun var ikke den enste som var sliten:) Her har Gucci sovnet sammen med Lykke.









1 kommentar:

  1. En liten julehilsen fra Amadeus. Han har blitt stor, men sliter litt i løssnøen - i hvert fall der den er dyp. Første vaksine er gjennomført, og han er chippet.

    Amadeus har tilpasset seg svært bra, og vi er meget godt fornøyd. En liten kuriositet: Han elsker å henge i halen til Chiquita på samme måten han hang i halen til mor :-)

    Riktig god jul og godt nytt år fra små og store/firbeinte og tobeinte i Holmsbu.

    SvarSlett