mandag 24. januar 2011

En koselig helg


Søndag formiddag. Været var flott og to glade gutter er klar til en utedag:)


Først måtte vi teste skiene. Her er vi bak huset, på vei mot skogen. Hiff var også med på denne turen, da vi mest sannsynlig ikke nådde så langt;)

Det gikk ikke så fort bortover så Robin klatret litt opp på haugen og kjørte ned igjen, opp og ned.


Når første skituren var over, fant vi frem akebrett til Balder, slik att vi kunne få oss en litt lengre skitur. Hiff ble igjen hjemme. Her er vi på vei mot skogen. Mye som måtte rettes og ordnes;) Etter den slitsomme skituren, for Balder, ble restene etter lørdagsgodteriet med på tur, og dette falt stadig ut av akebrettet og måtte da reddes! Her på en av våre mange redningsaksjoner:)Pause. Balder sjekker att innholdet er på plass og Lykke og Cobra tar seg en aldri så liten hvil i solen "S". Chili trakk Robin, Lykke trakk Balder og Cobra løp litt her og litt der.

En liten videosnutt av turen gjennom skogen.

Det var ikke det enkleste terrenget gjennom skogen og vi brukte sikkert en time på å kløne oss igjennom. Men endelig. Premien var nypreparerte løyper, etter skogen:) Det gikk så det suste bortover. Robin slapp Chili og satte av sted. Jeg tok Chili og hang etter. Deilig med ett barn som går så fort, att han kan være "hare". Jeg nøt med andre ord turen og hang etter Chili:)) Her har vi kjørt forbi Robin, vi måtte ha litt konkurranse, så her kom vi oss forbi, vel og merke i en nedoverbakke:) Balder hang etter Lykke og det gikk fort, han styrte med en hånd og godteposen (nå heldigvis tom) i den andre hånden "S".
Lykke og Balder
Her er vi på slutten av turen:


Etter en flott og aktiv dag, var det sofakos. Her er jeg og Chili.
Chili kosejente:)




































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar