mandag 29. november 2010

Lykkegjengens Gucci Gromjente

Dere ser helt riktig. Navnet Guzzi er nå forandret til Gucci!!! Det har vel egentlig hele tiden vært meningen med C og ikke z, men det har jeg nok glemt på veien ett sted:) Godt man har slike flotte venner som kan minne om att Gucci skrives med C.

Gucci har i dag flyttet til sitt nye hjem, og det er jo selvsagt veldig trist. Men samtidig så hadde vi ingen mulighet å beholde en femte hund i huset. Men rart er det, og ikke hele tiden passe på om hun skal ut å tisse, eller hvor er hun nå? Gucci får det beste sted en valp kan ønske seg, hos Velaug og Roy, Dina og Laziba. Laziba er oldemor til Gucci og er tryggheten selv rundt valper. Vi kommer heldigvis til å se mye til Gucci fremover og det er ikke lenge til vi skal passe både hun og Laziba 14 dager i jula.

Laziba ble forresten andre beste veterantispe i helgen, så det er vi strålende fornøyd med. Resten av gjengen trengte helt klart ringtrening, så nå blir det utstillinger fremover. Dessuten så leste jeg det nye lydighetsprogrammet, så nå gleder jeg meg til å trene mer. Planen fremover er å satse litt mer på Chili. Lykke kan godt kl III momentene, og mange av elite øvelsene. Hun gjør det flott på trening, men er nødt å gå like bra i konkurranser som på trening ellers kommer vi ingen vei, i hvertfall ikke opp til Elite. Men den meste av jobben er nå gjort med Lykke, hun kan øvelsene og så må hun bare motiveres til å gidde å gjøre det i konkurranser også. Så får vi se. Vi får gå litt til i klasse tre. Og Chili har nok energi å jobbe med, så jeg får prioritere henne litt treningsmessig fremover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar