fredag 5. november 2010

Lykke og jeg trener agility. Vi var i Lydighets konkurranse forrige lørdag, vi fikk en femteplass, og jeg var strålende fornøyd med damen, i hvertfall når jeg også fikk en stor pokal:) Da var alle smultringene glemt;)) På vei hjem fra skien, stoppet vi i Oslo og trente noen runder agility. Det er jo ikke noe vi gjør så veldig ofte, sist gang var på ferie i sommer. Men det er like mosromt hver gang og Lykke er som vanlig i hundre. Og som dommeren så dekkende sa; den hunden er det motor i!

Her er Lykke på bommen
Lykke hopper
Chili var også med, og fikk selvagt trent agility hun også. Hun var ikke like komfortabel på bommen, men syntes absolutt att agility er spennende.
Pokalen vår:)
Ellers har uken vært aktiv. Spente valpekjøpere har vært på besøk. Knerten skal hete Amadeus og skal bosette seg i Lier omerådet. Der skal han bo sammen med en annen dverg dachs tispe på 6 år, og med en eier som er instruktør, blir nok det veldig bra:) Kanskje vi får en liten lydighets tass i slekta også:) Valpene har vært ute og kjørt bil. Vi hentet blant annet pappa Pirkka, og valpene har fått hatt han hjemme i tre dager. Det var skikkelig kult, og gjett om de så opp til den flotte karen.
Her er det Knerten/Amadeus som hilser på Pappa.
De tar godt for seg i matfatet, og overtar stort sett matkoppene. Her er det Hiff sin matkopp som får selskap av to småtasser. Deilig att hundene er vant med valper, og ser på dem som valper og ikke små vesener som kan true deres plass i flokken. Valper får gjøre det de vil i den alderen:)




























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar