tirsdag 20. april 2010

Helg på hytta

Vi har hatt en flott helg på hytta. Riktig storkost oss.
Det er jo egentlig litt rart å oppsøke snøen, nå når våren endelig har begynt å komme så smått her hjemme. Hjemme er asfalten synlig, skiene er byttet ut med sykler og enkelte dager er bare helt herlige. Men vi tok oss allikevel en tur opp, ungene ville gjerne opp og spesielt Robin ville stå mer slalom. På fjellet lå snøen, det har riktignok smeltet endel, spesielt nede i dalen, men anlegget er åpent og det er flotte forhold i bakken. Riktig påskestemning var det.
Jeg og hundene fikk flotte turer, og denne helgen kom vi oss faktisk helt opp til toppen. Det var skaret føret og lett å gå på. Hundene var i hundre og storkoste seg i snøen. Det finnes vel ikke noe bedre enn å starte dagen med halvannen times tur i flott natur. Da resten av hytta sov, snek jeg og hundene oss ut og fikk med oss soloppgangen.
Her ser vi Cobra, Chili og Lykke kose seg. Alle sammen i full lek. Hiff er også med, men det var fryktelig mange spennende lukter som den gamle damen tok seg av.
Her skimter vi toppen av fjellet. Varden til venstre i bildet.

Gode søte Hiff:))

Vi så også ryper, her sitter en av dem og lurer nok på om han skal fly snart! For i neste øyeblikk da vi kom litt nærmere, var han borte.

Her er vi på vei ned igjen og gjengen er fornøyd. Lykke, Chilli, Cobra og Hiff

Da vi kom ned igjen hadde hytta våknet til liv og Robin og Oliver var ute og lekte. De hadde kommet seg opp på taket og akte ned. Artig.

Med oss på hytta var Mai Andrine, Thomas, Oliver og Oscar, ett godt vennepar av oss. Oliver og Robin er like gamle og leker veldig bra sammen. De kjenner jo hverandre veldig godt. Ken, Thomas, Robin og Oliver dro i slalombakken kl.10, mens jeg og Mai Andrine, Balder og Oscar dro ned på hoppeloppeland på Øyer. Der fikk vi som vanlig hoppet og løpt godt fra oss:))
Oscar er 5 år, faktisk bursdag på samme dag som Balder, og de to guttene leker også veldig fint.

Her er Balder, i faktisk ett rolig øyeblikk! Her er vi på omerådet for barn mellom 1-3 år. Men det er jo litt kjedelig, vi er heller i de større løypene med store barna og laaange sklier:0))
Balder har nå ikke brukt forstøver apparat på en uke, og er helt annen i pusten, bank i bordet! Det ser i hvertfall ut til å gå riktige veien, og det er bare helt fantastisk. Kan ikke beskrives hvor gla jeg er for nettopp det.
Da vi kom hjem igjen var gutta også slitne etter en lang dag i bakken.

Her er Robin og Oliver på vei mot humpeløype i skogen.
Lørdagskvelden var deilig, med mye god mat og drikke og mye prating. Søndagen var likedan som lørdagen. Jeg tok med Balder og Oscar på hoppeloppeland og resten av gjengen var i bakken. Mai kjøpte seg nytt slalom utstyr på Gaia Stova og fikk prøvd det. De fikk tatt Gondolen, og nøt bakkene som var så og si tomme for folk.
Vi hadde en flott helg, og virkelig storkoste oss.













Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar