tirsdag 21. september 2010

valpene vokser

De er bare supersøte alle sammen, helt herlige. Å ha valper er bare så koselig:)) Cobra er en veldig flink mor, hun ligger i kassa dag og natt og vokter de små. Ungene har allerede startet maset om å beholde en valp, helst alle tre selvsagt!! og igjen argumenteres det hardt med at vi mangler en guttehund.... vel, vi har jo to stk hann valper, så det skal bli gøy å se hvordan de vokser seg til: Dette er minstemann, hanne nr.2. Ble født som nr. 3 med ett sprell. Det var faktisk så mye sprell, att navlesnoren røyk med ett smell, snapp sa det! Det var alt for nærme og dermed "fosset" det blod. Jeg klarte å tenke klart, og fikk surret på hyssing. Heldigvis var Robin der, han hadde bedt om å bli vekket, så der satt han. Han fikk en stk sprellende dachs i hendene, og beskjeden hold denne rolig. Dermed fikk jeg surret på hyssingen. Det var ikke store stumpen å surre den i, men det holdt så vidt. Snoren datt imidlertid av noen ganger, men vi fikk surret den på hver gang. "Fossen" av blod gav seg imidlertid etter første surring, men jeg var litt spent. Ikke mye en slik liten kar, skal miste. Men han fortsatte like sprellende, og det er den lille karen fortsatt, en livlig kar med andre ord:)) Han spiser godt og legger på seg likt som de andre. Han var minstmann også når han ble født, faktisk ganske mye mindre også. Kanskje vi får en liten dverg eller en kanin str. Det er ihvertfall ikke navlesnoren, som er årsaken til størrelsen. I dag veide han 290 gr.

Dette er kennelens første blå valp, Hanne nr.1

Han ble født som nr. to, etter den dødfødte tispa. Etter litt rubbing mot håndkle ble han i full fart og heiv seg på puppen, og der har han vært siden "S". Han er stor og rolig og er en fin fyr. I dag veide han 360 gr.


Dette er Tispa. Født som fjerde og sistemann. Veldig stor under fødsel og kom med rumpa først. Som sin bror er hun rolig og alltid sulten:) Veide i dag 359gr.

Dette er G-kullet vårt på dachser, så noen kule navn på G må det bli:)

Chilli er fortiden veeldig innbilt. Hun sutrer og maser og spiser lite. Vil helst inn til valpene og skulle hun være så heldig å få en titt av dem, går øynene hennes helt i kryss:) Diverse bamser blir slikket og stelt! Stakkars Chilli.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar