mandag 30. mai 2011

Den siste uka i mai

Mandag 30 mai, hadde jeg tatt fri på jobb, og var med Robin på skoletur til Jernbanemuseumet på Hamar. Der var det mye artig. Blant annet mini-tertitten. Det var veldig populært:) Balder var med på turen, og storkoste seg hele dagen med de store barna.

Robin passer på lillebror, klar for ny togtur.



Balder fylte 4 år 29 mai. Hipp hipp hurra. Det var feiring hele helgen. Fredag var det feiring i barnehagen. Lørdag var det voksen selskap, og søndag var det barneselskap. Barneselskapet var i barnehagen, med nedgravd skattekiste med "ekte" diamanter og gullpenger fra kaptein sabeltann. Alle var i hundre:)


Torsdag var vi på Tusenfryd og der fikk vi kjørt oss. Her er vi alle sammen i berg og dalbane. Robin i farta.



Hele familien opp i en ny attraksjon. Små vikingskip som ble heist opp ett tårn, og gikk rundt, samtidig som det plutselig falt. Vi lo godt:) Her falt det, og slik så halve familien ut:)



Her falt det på nytt igjen, og slik så andre delen av familien ut:)


Krona til bursdagsgutten:)



Og så over til våre komfortable hunder. Mens Lykke koser seg med sakko sekken, nyter Chili utsikten fra stolen. Lille raringen, her sitter hun godt, og ofte. Dette er liksom plassen hennes:)


Desverre ble det ingen dachs valper på oss, denne gangen heller. Cobra er neste mann ut, og blir mest sannsynlig parret rundt september, nøyaktig ett år siden forrige gang hun fikk valper. Deretter prøver vi på nytt med Fanta og Troya med en gang de løper på nytt.
En travel og spennende høst / førjulstid:))















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar